Samen met » Citytrainer Breda

Citytrainers Cultuur

Wil je zelf een workshop, evenement of andere culturele activiteit organiseren? Wil je graag leren hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan aan voor Citytrainer Cultuur! Je volgt een training en doet een hoop praktijkervaring op. Alles komt hierbij aan bod: van draaiboek tot begroting en van werving tot presenteren. Vervolgens ga je los in de praktijk. Alles kan, of je nou geïnteresseerd bent in muziek, film, dans, theater, kunst of nog aan het ontdekken bent waar jouw passie ligt. Citytrainer Cultuur is een traject voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar.  

Na afloop van de cursus heb je je eigen talenten ontwikkeld en ben je in staat om zelf creatieve activiteiten of evenementen te organiseren en te begeleiden. Je weet je weg te vinden in het culturele veld. 
 
Een Citytrainer zet zich in voor zijn of haar stad, vereniging, buurt of school. Een Citytrainer draagt bij aan een creatieve, artistieke en sociale stad. Je doet mee aan Citytrainer Cultuur omdat: 
  • Je wil leren hoe je zelf activiteiten kunt opzetten en begeleiden; 
  • Je passie en talent voor muziek, dans, theater, kunst, schrijven etc. wil doorgeven aan andere jongeren; 
  • Je in de toekomst een opleiding of baan in de cultuursector gaat doen en je zoekt naar werkervaring voor op je CV; 
  • Je culturele activiteiten wil begeleiden in je wijk of bij je vereniging; 
  • Je praktijkervaring wil opdoen bij een culturele instelling, vereniging of evenement; 
  • Je kennis wil maken met verschillende culturele evenementen en organisaties in de stad.  

Lijkt dit je wel wat en kan je je vinden in de omschrijving? Mail dan kort wie je bent en waarom je mee wilt doen naar: citytrainers@nieuweveste.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen voor een kennismakingsgesprek.  
 
De cursus Citytrainer Cultuur wordt kosteloos aangeboden en zal plaatsvinden op maandag avond.  
Houd deze website in de gaten voor nieuwe startdata!