Projecten

Doe mee met Cultuurintro Breda

Nieuwe Veste wil samen met zoveel mogelijk culturele aanbieders kinderen de kans geven om kennis te maken met cultuur en hen stimuleren om hun passie te ontdekken. Om dit mogelijk te maken lanceert Nieuwe Veste in januari 2019 ‘Cultuurintro Breda’.
 
 
Sjors creatief drumt
Door middel van de proeflessen in Cultuurintro krijgen kinderen van 0 tot 12 jaar de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met culturele en creatieve activiteiten naschools. Van drummen tot schaken, van vloggen tot schrijven, koken of schilderen, dansen of theater. Hiervoor zijn wij dus op zoek naar creatieve mensen zoals jij!

Doe mee!
Met de Cultuurintro maken we samen met jou eenvoudig zichtbaar waar en hoe kinderen hun talent kunnen ontdekken. Meld je kennismakingsworkshop aan om kinderen kennis te laten maken met jouw aanbod. Dit kan vanaf nu via www.cultuurintrobreda.nl.

Jouw bijdrage wordt direct zichtbaar op de website en opgenomen in een fullcolour boekje dat door alle scholen en kinderopvangorganisaties in februari 2019 wordt uitgereikt aan zo’n 18.000 kinderen van 0-12 jaar. Nieuwe Veste zorgt voor promotie van het totale aanbod via de website die in samenwerking met Breda Actief, Sportintro is gerealiseerd. Ook dragen wij zorg voor de verspreiding van het kleurrijke boekje via alle scholen en kinderopvanglocaties.
 
Wil jij op jouw locatie meewerken aan de bekendheid van Cultuurintro? Laat het ons weten via info@cultuurintrobreda.nl en we sturen je een toolkit die je kunt gebruiken om Cultuurintro te promoten.

Praktisch
- Aanmelden van proeflessen kan t/m 1 december dus wees er snel bij!
- Je bepaalt zelf jouw doelgroep en tijdstippen van de proeflessen.
- Proeflessen vinden plaats tussen 1 februari en 1 juli 2019.
- Je zorgt voor een locatie en inhoud van de les.
- Vanaf 23 januari 15.00 uur kunnen ouders hun kinderen online inschrijven.
- Je ontvangt van alle inschrijvingen direct een overzicht in je mailbox.
- Voeg zelf foto’s/logo’s toe aan je webpagina. (Deze komen ook in het boekje)