Samen met » Kamermuziek Breda 2019 -2020

Kamermuziek 2019 - 2020

Met trots presenteren wij het programma voor het seizoen 2019 – 2020. Laat je verrassen door onder meer de beste pianisten en kamermuziekensembles. Laat je ook verrassen door de veranderende omgeving van ons pand, naar een omgeving waar het voorafgaand aan of aansluitend op het concert aangenaam vertoeven wordt. Waar je in ieder geval op kunt rekenen is de hoge kwaliteit van onze concerten. 

De concerten zijn bedoeld om van te genieten van bekende of minder bekende muziek. Ook nemen de concerten je mee, soms met een uitleg, een andere uitvoering dan gebruikelijk of met verrassende combinaties van instrumenten. De programmering zorgt ervoor dat je met andere oren gaat luisteren naar klassieke muziek. Zo wordt elk concert een avontuur...en het blijven concerten waar je stil van wordt. 

We heten iedereen graag van harte welkom bij deze nieuwe serie.

Het programma:
4 okt. Amsterdam Sinfonietta Solisten
25 okt. Camiel Boomsma
22 nov. Quartetto Di Cremona
13 dec. Ekaterina Levental
03 jan. Black Pencil
24 jan. Ralph van Raat en Franca Treur
14 feb. Brisk en Amaryllis Dieltiens
6 mrt. Trio Martinu
3 apr.  Fuse
17 apr. Verrassingsconcert

Abonnement en tickets
Het is mogelijk om voor de gehele serie een abonnement te kopen. Dit geeft een grote korting ten opzichte van de losse kaartverkoop. Met een abonnement krijg je 9 concerten, maar je betaalt er slechts iets meer dan 6. Een abonnement bestel je via onderstaande link. Je ontvangt vervolgens van ons een factuur. Je kunt het bedrag in één keer voldoen, of je kiest voor automatische incasso, waarbij het bedrag in drie termijnen (oktober, december en februari) van je rekening wordt afgeschreven. De abonnementen worden medio september thuisgestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om per concert een ticket te bestellen. Dit kan via de bovenstaande links per concert.

Bestel een abonnement.