Projecten

MAKERSBASE

LET OP: vanaf 7 januari hebben wij afwijkende openingstijden.


Makersbase is dé plek in Breda waar je creatieve, technische of industriële ideeën kunt uitwerken. Of natuurlijk een combinatie daarvan!
In deze creatieve werkomgeving maak je je eigen 3D standbeeld, prototype of testopstelling, sleutelhanger, animatiefilm of experimenteer je er lekker op los. Je bent welkom met jouw schoolproject, hobby, side -project, reparatie of pure interesse tijdens onze openingsuren in Bibliotheek Breda Centrum. Geen afspraak of abonnement nodig en je betaalt alleen voor machinegebruik en materialen wanneer nodig (zie tarieven). Join de Maker Movement!

De Makersbase is ontstaan uit Fablab Breda en sinds februari 2017 gevestigd in het centrum van Breda. Hier kun je gebruik maken van lasersnijders, 3D printers, sticker snijders, animatie studio’s en robotica apparatuur. Naast deze apparaten kun je ook langskomen om te programmeren en te hacken, animeren, filmen of om ideeën uit te wisselen.

"LET'S INSPIRE EACH OTHER AND CREATE NEW THINGS!"


Weet je nog niet helemaal wat je wil maken? Loop gerust eens binnen tijdens de open-inloop uren en laat je inspireren door kennis, ervaringen en creaties van anderen. We werken graag samen en houden van kennis delen. Op deze tijden is er altijd een Makerscoach aanwezig om je op weg te helpen.

Wil je verzekerd zijn van een plekje op de 3D-printers, laser- of vinylsnijder of een andere tool?
Reserveer dan via: 06-25733655 of makerscoach@nieuweveste.nl

 

Per 07-01 zijn onze openingstijden anders i.v.m. een interne verbouwing.

Je bent welkom van woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 + donderdagavond tot 21:00u! 

Op zaterdag fungeren wij tevens als hackerspace van 13:00 tot 17:00 en op donderdagavond Maker Community tot 21u. Come geek with us! Wil je altijd op de hoogte zijn van de Makersbase? Volg ons dan via FacebookTwitter, of Instagram

Bekijk alle aankomende activiteiten in de Makersbase in de Agenda.

De Makersbase kwam tot stand met steun van het VSB fonds, Stichting De Nieuwe Veste en Gemeente Breda en stimuleert en faciliteert jongeren op gebied van techniek, creativiteit, ontwerp, textiel en programmeren. Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit bijzondere project? Neem dan contact op of loop eens binnen. Onze dank is groot!