Projecten

Contact

Tijdens de openingsuren van de Makersbase kun je altijd inlopen om te werken aan jouw project; te leren of anderen te inspireren!
Wil je vooraf iets vragen? Mail ons of bel tijdens de openingstijden naar: 06-25 73 36 55. Één van de Makerscoaches staat je graag te woord.

 

Openingstijden
 

Wo t/m Vr: 13.00 - 17.00u.
Za: 12.00 - 16.00u.
LET OP: In verband met vakantie is de Makersbase gesloten van 25 juli t/m 7 augustus


Makerscoaches

Bij wie kun je het beste met jouw vraag terecht? In de Makersbase heeft elke makerscoach zijn eigen vakgebied. Hieronder stellen zij zich aan je voor.
Let op: de coaches zijn in afwisselende diensten aanwezig in de Makersbase.


Naam: Rutger

Leeftijd: 23 jaar
Vakgebied: Grafisch vormgeving, design
Quote: Sayy whaatt!
“Hoi, mijn naam is Rutger! Je  kunt aan mij alles vragen over grafisch design en de laser machine. Ik werk veel met Adobe Illustrator en met 3D printers.

Naam: Sjoerd

Leeftijd: 30 jaar
Vakgebied: Robotica, lasersnijder
Quote: Keep on dreaming!
“Hallo! Mijn naam is Sjoerd. Ik hou me graag bezig met de robotica in de Makersbase. Daarnaast weet ik ook nog het een en het anders van de laser en de 3D printers.

Naam: Edd

Leeftijd: 61 jaar
Vakgebied: Machines, grafisch ontwerp
Quote: If you can hold it, you can scan it!
“Hoi, ik ben Edd! Ik weet alles van de machines in de Makersbase zoals de laser, 3D printers en de stickersnijder. Ook weet ik veel van grafisch ontwerp.Naam: Thijs

Leeftijd: 19 jaar
Vakgebied: Programmeren, 3D printen, solderen
Quote: CYBER, CYBER, CYBER!
"Heyy! Mijn naam is Thijs. Je kunt mij alles vragen over programmeren en hacken. Ook weet ik van alles over 3D printers (niet over 2D printers trouwens!) en solderen.
Kom langs op zaterdag, dan ben ik meestal aan het hacken in de Makersbase!
Naam: Daimler

Leeftijd: 17 jaar
Vakgebied: Experimenteren
Quote: Maakt niet uit komt wel goed!
“Hey, ik ben Daimler! Ik ben veelal aan het experimenteren in de Makersbase (zonder hierbij dingen op te blazen). Heb je een idee zoals koekjes laseren of dingen vast solderen dan kun je mij meestal na 3 uur vinden in de Makersbase. Ook heb ik kennis over het Adobe pakket, waaronder Illustrator en Photoshop.

Naam: Karlijn


Leeftijd: 37 jaar
Vakgebied: Educatie
Quote: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!
“Hallo, mijn naam is Karlijn! Als jouw klas/groep een  workshop wil volgen binnen de Makersbase ben ik je aanspreekpunt. Ik ben aanwezig in de Nieuwe Veste op dinsdag, donderdag en vrijdag! Maar je kunt ook altijd mailen of bellen: k.muller@nieuweveste.nl / 06-12999726