Samen met » SNEQ

SNEQHet idee voor SNEQ is ontstaan vanuit een samenwerking tussen SMO,  Nieuwe Veste, Emmaus en Quiet Breda. We wilden een toegankelijke warme plek creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en zich creatief kunnen ontwikkelen. Ook als dit wat minder vanzelfsprekend is vanuit bijvoorbeeld je thuisbasis, opvoeding, cultuur of financiële mogelijkheden.

Zo is de creatieve ontmoetingsplek SNEQ in juni 2022 opengegaan voor een kop koffie, krant, boek of spelletje. Ook voor een goed gesprek, gratis workshop of inspirerende lezing kun je er terecht. Het is een plek waar creativiteit, inclusie en ontmoeting centraal staan. Inspiratie opdoen, een (nieuw) talent ontdekken of te netwerken. Een plek waar het voor iedereen gewoon is om samen cultuur te maken en wij als partners leren om samen met de doelgroep iets moois neer te zetten in Breda. 
 
Denk aan een filmavond, een bakochtend of een gitaarles. Ook worden er gratis workshops gegeven, zoals zang, tekenen, fotografie en schilderen. Elke maand is er een ander programma. Ook zijn er gezellige inloopmomenten: je kunt dan gewoon binnen komen lopen voor een kop koffie of thee, een praatje of om samen creatief aan de slag gaan.  
 
Waarom?
Omdat kunst en creativiteit gezond is voor een mens, het brengt je plezier, het vergroot je eigenwaarde en empathie, brengt mensen samen en geeft je een bredere kijk op de wereld.
Met SNEQ, Cultuur voor iedereen, willen we een laagdrempelig cultureel aanbod creëren waarbij iedereen zich uitgenodigd voelt.
 
Waar?
SNEQ is te vinden op Veilingkade 7 (naast Emmaus)
SNEQ Café: iedere zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

Bekijk hier het maandprogramma

Bekijk de video van de opening van ontmoetingsplaats SNEQ: