Samen met » Verrassende Verhalen

Verrassende Verhalen

Heb je iets bijzonders, leuks, ontroerends of verrassends meegemaakt bij Nieuwe Veste? Word je blij van je cursus of les? Heb je een fantastische docent waar je iets over wil vertellen? Zag je een mooi concert of een prachtige theatervoorstelling? Zocht en vond jij dat ene boek wat je altijd al wilde lezen? Geniet jouw kindje ook zo van de voorleesmiddagen? Heb je iets fantastisch gemaakt in de Makersbase? Was er een lezing waarvan iedereen moet weten?
 
We willen jouw verhaal graag horen.
Stuur een mail met jouw gegevens naar: marketingcommunicatie@nieuweveste.nl

 

Interviews met cursisten en docenten

Interview met Styno
 

Interview Styno
Op deze pagina delen we ook verschillende interviews met onze cursisten en docenten. Zij vertellen wat meer over de betreffende cursus en wat dit voor ze betekent.Het eerste interview wat we delen is van Styno. Hij is 8 jaar en volgt de cursus theater. 
Styno zit nu ongeveer 2 jaar op toneelles en vertelt wat hij het allerleukste vindt aan toneelles. 

Bekijk de video en het hele interview met Styno


Interview met Martina
 

Interview Styno
Lees het interview met Martina. Zij is 68 jaar en volgt de cursus multidisciplinair. In het interview vertelt zij hoe het is begonneen en hoe toneelles haar leven verrijkt.

Bekijk de video en het hele interview met Martina

 

Interview met Grace
 

Interview Graceee
Lees hier het interview met Grace. Zij is docent bij de cursus dans. Ze vertelt o.a. alles over vetrouwen en de kracht van bewegen.

Bekijk de video en het hele interview met Grace
 


Interview met Noor
 

Interview Noor
Hier lees je het interview met Noor. Zij is 16 jaar en volgt de cursus dans. Ze vertelt over de vrije manier van jezelf uiten, lef hebben en de voordelen voor je lichaam.
 

Bekijk de video en het hele interview met Noor
 


Interview met Margriet
 

Interview Margriet
Lees het interview met Margriet. Zij volgt de cursus tekenen. Ze vertelt hoe ze anders naar dingen is gaan kijken en hoe het is om samen te tekenen.

Bekijk de video en het hele interview met Margriet
 


Interview met Jos
 

Interview Jos
Lees het interview met Jos. Hij is docent bij de cursus tekenen. Hij vertelt meer over zijn rol als docent en hoe hij jouw creativiteit kan aanwakkeren. 

Bekijk de video en het hele interview met Jos
 


Interview met Jenisha
 

Interview Jenisha
Lees  het interview met Jenisha. Zij is 20 jaar en volgt de cursus zang/ lichte muziek. Ze vertelt over zelfexpressie, de wisselwerking met het publiek en nog veel meer!

Bekijk de video en het hele interview met Jenisha
 
 


Interview met Adriana
 

Interview Adriana
Lees het interview met Adriana. Zij is docent bij de cursus muziek. Ze vertelt over hoe ze Jenisha als leerling begeleidt en de ontdekkingsreis van zang.

Bekijk de video en het hele interview met Adriana