Samen met » Volksuniversiteit Breda

​Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit BredaVolksuniversiteit Breda viert komend schooljaar haar 50 jarig jubileum. Sinds 1973, maken wij deel uit van het Bredase. Al jarenlang volgen de inwoners van Breda en omgeving in volle tevredenheid en met veel plezier onze: cursussen, workshops, lezingen, wandelingen en excursies.

Naast Nederlands als tweede taal (NT2) biedt de Volksuniversiteit een gevarieerd aanbod van 16 vreemde talen. Van de Europese talen zoals Spaans en Engels tot Japans, Chinees en sinds kort zelf Oekraïens

Bovendien programmeert de Volksuniversiteit kunst en cultuur, muziek, filosofie, literatuur, creatief, psychologie en werk gerelateerde onderwerpen. De programmering wordt zoveel mogelijk vanuit de vraag aan het publiek, “wat zou je graag bij de volksuniversiteit willen doen? “ ontwikkeld. Er is voor elk wat wils!


AANBOD  VOLKSUNIVERSITEIT

Cursisten met een BredaPas krijgen éénmalig 75,00 euro korting op ons aanbod. Per jaar worden er 190 cursussen georganiseerd en daarmee rond de 2000 mensen bereikt. Volksuniversiteit Breda werkt regelmatig samen met partners in Breda en omgeving, waaronder Nieuwe Veste. Zij hebben een uitgebreide website www.volksuniversiteit-breda.nl en via onze nieuwsbrief houden ze je tweemaandelijks op de hoogte van alle bijzondere activiteiten.

Team Volksuniversiteit hoopt je snel een keer te mogen begroeten.Nieuw seizoen bij Volksuniversiteit Breda