Samen met » Zout

Zout

Zout maakt theater over maatschappelijke onderwerpen met spelers die daar middenin staan. In hun voorstellingen worden persoonlijke verhalen verteld, door mensen die het zelf meemaken. Zij werken daarbij intensief samen met maatschappelijke en culturele partners, waaronder Nieuwe Veste. 

Lust Liefde Leeftijd
Over de zoektocht naar liefde

In Lust Liefde Leeftijd gaat Zout op onderzoek uit. In deze theatervoorstelling nemen 65-plussers je mee in hun zoektocht naar de liefde en praten ze openhartig over hun seksleven. Ieder vanuit hun eigen ervaring; sommige keuzes brachten mooie herinneringen, andere hadden beter niet gemaakt kunnen worden. Zijn zij met al deze ervaring experts? Weten ze nu hoe het werkt, dat liefhebben en beminnen? Of blijft de zoektocht naar lust en liefde bestaan?

​Liefde Leeftijd gaat over hoe intimiteit op oudere leeftijd gezocht, verlangd, verloren en gevonden wordt.

De voorstelling Lust Liefde Leeftijd is 30 juni, 1, 2, 7, 8 & 9 juli te zien in Podium Bloos in Breda en is (juist) ook voor de jongere generatie geschikt (vanaf 12 jaar)! 

Bestel je tickets

Zout & Nieuwe Veste
Nieuwe Veste faciliteert de theatertrainingen, repetities en audio-opnames voor zowel de podcasts als de voorstellingen van Lust Liefde Leeftijd. 
Tijdens deze gratis theatertrainingen voor volwassenen ouder dan 65 jaar gaan cursisten samen aan de slag met vaardigheden, zoals expressie, samen spelen, communicatie en hoe je een verhaal sterk kunt vertellen.

Verder neemt Zout een podcast op bij Nieuwe Veste om de mooie verhalen die ze hebben gehoord verder te verspreiden. Houd de releasedatum in de gaten. 

Meer weten over Zout? 
Kijk dan op zoutspeelt.nl