Opheffingsuitverkoop: scoor je eigen Code Qube Light!

Heb je altijd al aan de slag willen gaan met programmeren? Pak dan nu je kans en scoor je eigen Code Qube Light tegen een voordelige prijs, want wij hebben het besluit genomen om per 1 juli 2024 te stoppen met Code Qube. We willen jullie graag de mogelijkheid bieden om een van de laatste Code Qube Lights aan te schaffen tegen de inkoopprijs van €80 excl. btw. De verkoop hiervan verloopt via onze webshop en een bestelling kan op basis van factuur worden geplaatst. De Code Qube Light is een fysiek en digitaal spel waarbij kinderen vanaf 8 jaar leren om een eigen website te bouwen. Samen met HTML Henk en CSS Sara ga je op ontdekkingstocht in de wereld van techniek. Stap voor stap ga jij aan de slag met het bouwen van je eigen website met de programmeertalen HTML en CSS. Door middel van video’s, spelletjes en quizzen ben jij super snel een echte programmeur!

Kan ik de Code Qube Light nog blijven gebruiken nadat jullie stoppen?

Jazeker, de Code Qube Light kan je blijven gebruiken tot 2026. Wij zullen echter geen ondersteuning meer bieden op het online platform vanaf 1 juli 2024. Vanwege deze reden willen we de licenties gratis aanbieden en kan je dus met zoveel kinderen en/of leerlingen aan de slag als jij zelf wil!

Ben je al in het bezit van een Code Qube (Light) en wil je graag nog extra accessoires of onderdelen bestellen zoals schroeven, stickervellen etc? Dat kan! Reageer dan even op deze mail en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je verder nog vragen? Laat het gerust weten.

Met vriendelijke groet,

Jessica van der Hoek & Sharina Veenstra

Code Qube

E: sharina@codeqube.nl

I: www.codeqube.nl