Beeldend

Kies je voor tekenen, schilderen, grafiek, ruimtelijk werken, design of kunstbeschouwing? Wat je ook kiest, altijd staat de ontwikkeling van jouw creativiteit centraal.
 
Het gevarieerde aanbod biedt mogelijkheden voor alle leeftijden en niveaus.
 
BeeldendPeuter- en kleuteratelier
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je creatieve ontwikkeling. Voor kinderen vanaf 2½ jaar is er een Peuteratelier, en vanaf 4 jaar een Kleuteratelier waar de kinderen al verrassende creatieve stappen maken.
 
Proeftuin en Jeugdatelier
Vanaf 6 jaar kunnen kinderen kiezen voor Proeftuin (met beeldend, dans, theater en muziek) of Jeugdatelier. Daarin komen niet alleen tekenen en werken met klei aan bod, maar kinderen gaan ook thematisch samenwerken. Ook wordt gewerkt met recycle materialen en fotografie.
 
Ruime keuze voor kinderen
Kinderen tussen 8 en 12 jaar hebben veel keus. Ze kunnen aan de slag met tekenen, schilderen, druktechniekencomputerkunst of games maken.
 
Kennismakingscursus
Ben je volwassen en wil je eerst even de sfeer proeven? Volg dan een korte kennismakingscursus. Heb je de smaak te pakken, kies dan uit het brede aanbod wat je het leukst vindt.
 
Alle niveaus en voor ieder wat wils
Er is ruimte voor alle niveaus en er is voor ieder wat wils. Ook zelfstandig werken in een projectgroep of met alleen coaching hoort bij de mogelijkheden.
 
Wat leer je nog meer
Er is veel aandacht voor het maakproces, daarnaast kijk je natuurlijk ook naar het werk van je medecursisten en van bekende kunstenaars. Het ontmoeten van andere deelnemers is niet alleen plezierig, maar ook leerzaam en inspirerend. Bij een aantal cursussen hoort ook een excursie of werkdag.
 
Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om een cursus te zoeken die bij jou past! Is een cursus al gestart? Als er nog plaats is, is het vaak mogelijk om nog in te stromen.

Overzicht cursussen Beeldend