Online cursussen

De Online Bibliotheek biedt toegang tot online-cursussen. Je hebt keuze uit 160 onderwerpen.

Verbeter je vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Filosofie, Google voor beginners, Online samenwerken, De kracht van slaap, Solliciteren met lef, of de cursus Zakelijk Engels.

Kies wat jou aanspreekt en volg de online cursussen, thuis en op de tijd die jij wilt. Log in met jouw bibliotheekpas op de Online Bibliotheek.

 

Nieuwsgierig of daar iets voor jou bij zit? Bekijk dan de lijst met cursustitels.

 

De Koninklijke Bibliotheek KB en online aanbieders Soofos en Good Habitz zijn deze samenwerking aangegaan om mensen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil je hier gebruik van maken maar heb je geen bibliotheekpas? Geen probleem, kijk dan naar de informatie over ons lidmaatschap.

Uitlegvideo

Seniorweb cursussen

Wil je beter leren omgaan met de computer, tablet of smartphone? Bijvoorbeeld om e-mails te versturen, foto's te bewerken of WhatsApp te gebruiken en nog veel meer. Dat kan thuis of in de bibliotheek.

Wil je snel en makkelijk iets bijleren rond werk?

Bekijk dan deze gratis trainingen. Ontdek wat voor werk bij jou past, hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren. Vraag toegang en ga aan de slag!