Makersbase

Makersbase is dé creatieve werkplaats van Breda met een "Pay What You Want"-principe. Hier kun je jouw creatieve, technische of industriële ideeën uitwerken met behulp van moderne machines als een lasersnijder, vinyl plotter of 3D printer. Of natuurlijk een combinatie daarvan! Ook kan je aan de slag met de Micro:bit, Arduino en Scratch. Geen abonnement, lidmaatschap of dikke portemonnee nodig.

Wat is de Makersbase?

De Makersbase is dé creatieve ontmoetingsplaats van Breda. Gevestigd in de Bibliotheek Centrum (Nieuwe Veste), kun je hier aan de slag met moderne apparatuur zoals 3d printers, een lasersnijder en vinylplotter (stickersnijder).


Maar ook ontwerpen, programmeren, hacken, media maken (greenscreeen, stop-motion, etc.) of lekker met elektronica pielen. Ontmoet anderen met dezelfde passie en kennis, of juist heel nieuwe en experimenteer er lekker op los! Kosteloos, zonder afspraak (zie openingstijden) en altijd onder begeleiding van een professional.

MaakMij

Stap in de wereld van creativiteit en ontdekking met de MaakMij collectie van de Makersbase. De MaakMij bouwpakketten zijn geschikt voor alle leeftijden en biedt een interactieve kennismaking met nieuwe technische en creatieve ideeën. 

Openingstijden

Open inloop (9+)
Woensdag, vrijdag, zaterdag
13:00 - 17:00
Craft community* (16+)
Woensdag
19:00 - 22:00
Tech community* (16+)
Donderdag
19:00 - 22:00

*Let op: in de reguliere schoolvakanties zijn er 's avonds geen communities.

Socials

Volg ons op social media om up-to-date te blijven van al het nieuws rond de Makersbase!

Instagram

Facebook

LinkedIn