Over ons » Cursussen en lessen » Kortingsregelingen

Kortingsregelingen

BREDAPAS
Krijg ik korting met een Bredapas?
BredaPashouders vanaf 18 jaar krijgen 50% korting op het gehele aanbod van cursussen en lessen bij Nieuwe Veste. Daarnaast vergoed de  gemeente tot maximaal € 75,- per persoon per kalenderjaar. Een bibliotheekabonnement is zelfs helemaal gratis.

Wat moet ik doen om korting op lessen en cursussen te krijgen met mijn BredaPas?
Je kunt je BredaPas tot uiterlijk 15 dagen voor aanvang van de lessen/cursus laten zien bij de receptie en/of leerlingenadministratie van Nieuwe Veste. Ná 15 dagen voor aanvang van de lessen/cursus kun je alsnog de 50% korting krijgen met je BredaPas. In dat geval worden er € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. Heb je je Bredapas dit kalenderjaar al laten zien, dan is dit bij inschrijving niet opnieuw nodig.

Ik heb een Bredapas. Toch staat er geen Bredapaskorting op de factuur. Hoe kan dat?
Je moet je Bredapas bij Nieuwe Veste laten zien. Als je dat (nog) niet hebt gedaan, krijg je geen BredaPas korting.

De Bredapaskorting voor kinderen is vervallen, wat moet ik nu doen om korting op lessen en cursussen van 4 tot 18 jarigen te krijgen?
Uw dochter wil hiphoppen, uw zoon wil leren drummen maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds Breda helpen! 
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld of een bijdrage in de benodigde attributen, zoals instrumenten of dansschoenen, tot een maximum van 450 euro per kind, per 12 maanden. De aanvraag voor een bijdrage kunt u niet zelf doen, die wordt gedaan door een intermediair: een tussenpersoon die professional betrokken is bij de opvoeding of begeleiding van het kind. Intermediairs zijn te vinden op scholen (de leraar/mentor of een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin), bij maatschappelijk werk, in wijkteams, bij Jeugdzorg of stichting Leergeld Breda. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt het lesgeld direct betaald aan de lesgever (Nieuwe Veste).

Voor mogelijkheden, kijk op Jeugdfonds Sport & Cultuur

Er kan van één kortingsmogelijkheid gebruik worden gemaakt. Combinaties van kortingen zijn niet mogelijk.
 
COLLEGEPAS
Krijg ik korting met een collegepas?
Collegepashouders in de leeftijd van 21 tot en met 24 jaar krijgen een apart tarief voor muzieklessen bij Nieuwe Veste.