Schoonmaak Nieuwe Veste door Atalian

Nieuwe Veste, het multifunctionele centrum voor cultuur, onderwijs en ontmoeting in Breda, kiest voor Atalian als nieuwe facilitaire dienstverlener op het gebied van (evenementen) schoonmaak en glasbewassing. 

De wijze waarop Atalian zich tijdens de aanbesteding heeft ingeleefd in de verschillende soorten bezoekers, activiteiten en evenementen met de daarbij passende flexibiliteit in dienstverlening maakte een zeer positieve indruk op het selectieteam van Nieuwe Veste.

Op donderdag 14 maart jl. vond, in het bijzijn van facilitair adviseur Fred Janssen van Masterkey, de ondertekening plaats van het nieuwe schoonmaakcontract. Marco Feijen (CEO Benelux van Atalian) vermeldde onder het genot van feestelijk gebak dat voor Atalian deze samenwerking per 1 april 2024 een verrijking is voor hun portfolio, waarbij flexibiliteit en hospitality centraal staan. De wijze waarop Atalian zich inleeft in onze organisatie en maatwerk levert geeft veel vertrouwen in een goede en langdurige samenwerking, aldus directeur Hilda Vliegenthart van Nieuwe Veste Breda.