Ontwikkel je creativiteit met een cursus beeldend in Breda

Met een cursus beeldend van Nieuwe Veste breng je jouw ideeën tot leven. Wil je lekker met je handen aan de slag gaan? Jouw ideeën op het doek zetten? Of meer leren over creatieve technieken of kunstbeschouwing? Met het afwisselende cursusaanbod van Nieuwe Veste in Breda zijn de mogelijkheden voor beeldende kunst eindeloos!

Voor iedereen is er een geschikte cursus beeldend te vinden

Bij Nieuwe Veste volg je verschillende cursussen beeldend, zoals tekenen, schilderen of grafiek. Wil je proberen of een creatieve cursus iets voor je is? Dan schrijf je je in voor onze instapcursussen. Hier kun je ontdekken en proberen of een cursus bij je past. Heb je al ervaring? Dan volg je onze ambachtscursussen voor gevorderden. Ook kun je kiezen voor een cursus kunstbeschouwing waar je alles leert over het kijken naar kunst. Ook kinderen en jongeren gaan bij Nieuwe Veste creatief aan de slag. In het peuter- en kleuteratelier maken de allerkleinsten al kennis met verschillende materialen en kleuren.


Kies een cursus uit ons verrassende aanbod en ga aan de slag!

Wil je ook aan de slag gaan met een cursus beeldend bij Nieuwe Veste in Breda? Bekijk dan ons brede cursusaanbod, kies jouw favoriet uit en schrijf je eenvoudig online in. Heb je vragen of wil je meer weten over een cursus beeldend? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!  

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!