Terug

Breakdance: power moves 12-16 jaar

Ben jij een echte B-boy of B-girl en wil je doortrainen om ook de power moves te kunnen? Dan is dit dé les voor jou. Bouw extra kracht en conditie op om uiteindelijk deze moeilijkere moves te leren beheersen!

Power moves leren is oefenen, oefenen, oefenen. In de lessen werk je aan kracht en uithoudingsvermogen. Door de verschillende oefeningen leer je je eigen lichaam kennen en maak je een start met de basis power moves van breaking.  


Over Yannick Huijbregts

Yannick Huijbregts, aka IceyB met zijn jarenlange ervaring als breaker op nationale en internationale competities en als docent, zal hij je stap voor stap en op een veilige manier begeleiden.


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Start in je basis Power Moves
  • Een powermove leer je niet in één keer. Dit vraagt discipline en eigen motivatie van jou als danser om het vol te houden, ook als het niet meteen lukt. Natuurlijk helpen we je daar ook bij in de les. Je krijgt dan ook 1,5u les in een kleine groep dansers.
  • Je gaat extra kracht en conditie opbouwen en aan je moves werken  

Voor wie

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met breaken en een sterke basis: Je beheerst de basis moves en andere krachtoefeningen zoals de stabiele handstand en bijvoorbeeld een windmill.
  • Twijfel je over het niveau, neem dan even contact op met de coördinator dans Audrey Pistorius:  a.pistorius@nieuweveste.nl 

Goed om te weten

  • Alles wat je leert kun je ook weer gebruiken in je andere trainingen of als je meedoet met een battle.
  • Breakdance in 2024 een officiële Olympische sport wordt? De power moves van breakdancers hebben daar zeker aan bijgedragen!
  • Onze lessen hebben meerdere presentaties in de vorm van kijklessen of een optreden. We sluiten elk jaar af met een Eindvoorstelling Dans. Je hele familie kan dan komen kijken.  

Wanneer is deze cursus?

Wo 31 januari
17:30
Voldoende
Omschrijving Breakdance powermoves 12-16 jaar
Niveau Vervolg, Gevorderd
Periode 31 jan. 2024 tot 22 mei 2024
Tijd 17:30 tot 19:00
Leeftijd 12 tot 16 jaar
Aantal lessen 15
Ruimte Zaal 2 Stokvishal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €227,00
Prijs per les €15,13

Waar is deze cursus?

Breakdance: power moves 12-16 jaar