Terug

Moderne dans beginners

Wil je al jaren dansen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag op een vloeiende, natuurlijke en eigen manier bewegen op muziek? Modern beginners is een heerlijke start. Moderne dans is aards, dynamisch en natuurlijk. De ene beweging vloeit vanzelf over in de andere. Een constante afwisseling tussen het strijden met en het toegeven aan de zwaartekracht. Spanning én ontspanning. Ontdek wat moderne dans voor jouw fysiek en gevoel kan doen! 


"Dansen helpt mij weer terug te brengen in mijn lijf, na de hectiek van het dagelijks leven. Er is een sfeer van veiligheid en vertrouwen in de les, waardoor ik me vrij voel om dingen uit te proberen en fouten te maken."

- Lisette, 39 jaar 


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Plezier in dansen. Springen, draaien, balanceren, landen, (bijna) vallen, rollen en loslaten.
  • De docent zorgt voor een ontspannen en open sfeer in de les, zodat je in je eigen tempo kracht en souplesse opbouwt én coördinatie, muzikaliteit en dansgevoel ontwikkelt.
  • Dansplezier komt op de eerste plaats, de rest volgt vanzelf. 

Voor wie

  • Je bent benieuwd naar moderne dans. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig, en je hoeft geen enorm strak lijf te hebben om te dansen.
  • Je docent neemt je in overzichtelijke en persoonlijke stappen mee, zodat je in no time het dansgevoel te pakken hebt.
  • Aan het einde van deze cursus beschik je over een moderne danstechniek en kun je eventueel door stromen naar een vervolgcursus. 

Goed om te weten

  • Moderne dans is een hele fijne vrije dansstijl, waar je je gevoel in kwijt kan.
  • We gebruiken vloerwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning.
  • Iedereen, met elke lichaamsbouw kan zo zichzelf uitdrukken in dans, je leert je bewust worden van wat je lichaam kan en om jezelf vrij te voelen.
  • Onze lessen hebben meerdere presentaties in de vorm van kijklessen en optredens. We sluiten elk jaar af met een eindvoorstelling. Hou de website in de gaten voor leuke extra workshops en masterclasses. 

Wanneer is deze cursus?

Do 1 februari
18:30
Voldoende
Omschrijving Moderne dans beginners
Niveau Beginner
Periode 1 feb. 2024 tot 30 mei 2024
Tijd 18:30 tot 19:45
Leeftijd 18 tot 99 jaar
Aantal lessen 15
Ruimte Zaal 3 Stokvishal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €213,00
Prijs per les €14,20

Waar is deze cursus?

Moderne dans beginners