Creatieve mix

Ben je een creatieve duizendpoot en nieuwsgierig naar meerdere kunsten? Dan zit je goed bij Nieuwe Veste. We hebben Muziek, Beeldend, Theater en Dans onder één dak. Ideaal om met meerdere kunstvormen tegelijk kennis te maken.

Alles bij elkaar

Omdat we Muziek, Beeldend, Theater en Dans onder één dak hebben, kun je bij ons kennismaken met meerdere kunstvormen tegelijk. We hebben cursussen voor alle leeftijden en niveaus. Zo organiseren we cursussen in het centrum van de stad, maar ook op ander plekken. Voor de allerkleinsten hebben we kennismakingscursussen: Creatieve Werkplaats en de Proeftuin, waarin theater, dans, muziek en beeldende kunst in één cursus aan bod komen. Zo kunnen ze hun talenten op verschillende gebieden spelenderwijs ontdekken.


Bekijk ons aanbod en schrijf je in 

Wil je jezelf uitdagen met een van onze cursussen creatieve mix? Bekijk dan ons cursusaanbod en schrijf je eenvoudig online in. Heb je vragen over een specifieke cursus of over de inschrijving? Neem dan contact met ons op. 

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!