Dansen, zingen én acteren bij een cursus musical in Breda

Houd je van zingen, dansen én acteren? Kies dan voor een cursus musical bij Nieuwe Veste in Breda! Je volgt bij ons musicalcursussen voor verschillende leeftijden. Hier ga je spelenderwijs aan de slag en leer je spel, zang en dans combineren. Schrijf je in voor een beginnerscursus of ga aan de slag met een echte musicalproductie! Wie weet schitter je binnenkort wel op het podium! 

Leer samen spelen in een musicalklas

Bij Nieuwe Veste in Breda volg je verschillende musicalklassen bij een of twee enthousiaste vakdocenten. In een groep met leeftijdsgenoten leer je samen je verbeelding gebruiken. Zo leer je met en van elkaar, musical en theater is namelijk een echte teamsport! In de musicalklassen voor 4-6 jaar leer je spelenderwijs je fantasie gebruiken en zing en dans je samen. Vanaf 10 jaar kun je zelfs aan de slag met een eigen musicalproductie met decor, licht en geluid. Je zet aan het einde van de cursus een fantastische voorstelling neer!

Schrijf je in voor een cursus musical

Wil je ook leren zingen, dansen én acteren? Schrijf je dan in voor een musicalklas of -productie. Twijfel je tussen theater of musical? Heb je nog geen ervaring en vind je vooral toneelspelen leuk? Schrijf je dan eerst in voor theater zodat je goed de basis leert. Doe je niets liever dan dansen, zingen en toneelspelen? Kies dan voor musical. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!