Terug

Popkoor Amazing voor mensen met een beperking

Bij Nieuwe Veste zijn er verschillende activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden cursussen muziek, theater en beeldend aan. Ervaring is niet nodig, een beetje enthousiasme en lef zijn meer dan voldoende! 


Popkoor Amazing, kom jij ook meezingen? 

Lekker zingen in een gezellige groep, dat is Amazing in een notendop. Amazing is een popkoor voor mensen vanaf 16 jaar met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 

 

In 2014 is Amazing begonnen en zijn we langzaam maar zeker gegroeid tot dit geweldige koor. 
Elke zaterdag ochtend wordt er gerepeteerd, en komen er zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes aan bod; van Nick en Simon tot Queen. We functioneren zoveel mogelijk als een regulier koor en treden enkele keren per jaar op. Naast plezier in zingen en sociale contacten vinden we het belangrijk dat de deelnemers inspraak hebben, bijvoorbeeld bij het kiezen van liedjes en activiteiten die we met het koor doen. 
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen zingen? Kom gerust een keertje kijken tijdens een repetitie! Dit kun je van tevoren via e-mail laten weten: C.van.der.heijdt@nieuweveste.nl  

 

We repeteren op zaterdag van 13.45 tot 14.45 uur in Gemeenschapshuis De Wegwijzer, Steendorpstraat 2, Breda. Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Samen zingen 

Voor wie

  • 16+ 

Goed om te weten

  • Lijkt het je leuk om bij ons te komen zingen? Kom gerust een keertje kijken tijdens een repetitie! 
  • Voor meer informatie: C.van.der.heijdt@nieuweveste.nl  

Wanneer is deze cursus?

Za 9 september
10:00
Voldoende
Omschrijving Popkoor Amazing (mensen met beperking)
Niveau Beginner, Vervolg, Gevorderd
Periode 9 sep. 2023 tot 6 jul. 2024
Tijd 10:00 tot 11:30
Leeftijd 16 tot 99 jaar
Aantal lessen 36
Ruimte Ruimte Gemeenschapshuis De WW
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €199,00
Prijs per les €5,53

Waar is deze cursus?

Popkoor Amazing voor mensen met een beperking