Terug

Samen muziekles 6-8 jaar: trombone

Samen ontwikkel je sneller en breder dan wanneer je alleen individueel les hebt op je instrument!


Wil je trombone leren spelen? Deze kleine groepsles is een voorbereidende muziekles, voor als je net begint. Zo maak je op een leuke, laagdrempelige manier kennis met dit instrument. Plezier in het spelen staat voorop. En het is een andere manier van werken dan in een individuele les. Je leert met elkaar en van elkaar, waardoor je je sneller ontwikkelt. Je leert beter luisteren naar hoe het klinkt en met elkaar samenwerken. Samen spelen verhoogt namelijk ook de cognitieve vaardigheden van je kind, waardoor je kind zich beter kan concentreren. Wat behalve bij de muziekles ook goed van pas komt op school! 
 
Hoe werkt het? 
Deze lessenreeks duurt 36 weken. Je krijgt 30 minuten les, met 3 leerlingen tegelijk. Datum en tijd van de les worden ingepland in overleg met de docent. Wil je meedoen met Samen muziekles, schrijf je dan in voor 21 augustus en zorg dat je zeker bent van een plekje! Vanaf dat moment gaan we de indeling maken van de groepjes en kunnen we je hierover op tijd berichten. Schrijf je later in, dan word je waar mogelijk bij een groepje geplaatst in het bestaande rooster.


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Trombone spelen: eerste speeltechnieken 
  • Samenspelen 

Voor wie

  • 6 – 8 

Goed om te weten

  • Overleg met de docent bij aankoop (nieuw of tweedehands) van een instrument 
  • Er bestaat ook de mogelijkheid van huur(koop) bij een instrumentenzaak 
  • Als je lid bent van een harmonievereniging, krijg je meestal een instrument in bruikleen Hafa Muziekverenigingen in Breda e.o. en heb je 25% extra hafa korting. 
  • Bij Nieuwe Veste kun je meer! Je kunt samenspelen, optreden en er zijn extra activiteiten waarbij je meer leert over jouw instrument en muziek maken 
  • Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar is dit aanbod te combineren met buitenschoolse opvang bij Kober Vestetuin.

Wanneer is deze cursus?

Ma 4 september
Voldoende
Omschrijving Samen muziekles op je instrument 6-8 jr.: trombone
Niveau Beginner
Periode 4 sep. 2023 tot 1 jul. 2024
Leeftijd 6 tot 8 jaar
Aantal lessen 36
Ruimte NV Lokaal 2.53
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €286,00
Prijs per les €7,94

Waar is deze cursus?

Samen muziekles 6-8 jaar: trombone