Terug

Theater intensief 18-30 jaar

Heb je spelervaring en vind je het leuk jezelf uit te dagen? Doe mee met deze korte intensieve acteertraining. In 10 lessen ga je experimenteren en oefenen. Comfortzones en grenzen opzoeken en verleggen voor wie dat wil. En natuurlijk staat ook hier schaamteloos spelplezier voorop!

Voor wie?

Voor spelers van 18 t/m 30 jaar die hun persoonlijke spel verder willen ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Vooral heel veel spelen..! In een plezierige, veilige omgeving met enthousiaste spelers ga je met gevarieerde spelopdrachten aan de slag. Als in een laboratorium, experimenteren en oefenen. Comfortzones en grenzen opzoeken en verleggen voor wie dat wil. We werken aan fysiek spel, focus, kracht, spanning, stem, tekst, samenspel, inleving, status en geloofwaardigheid.

Wat is spannend? Hoe speel je overtuigend? Hoe lang kan een stilte duren? Wat is het effect daarvan? Hoe ruik, zie en hoor je op de vloer? Wanneer ben jij ontroerd? We bekijken elkaars scènes, praten erover, proberen uit en schaven bij. En natuurlijk staat ook hier schaamteloos spelplezier voorop!


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!Let op, de prijs voor 18-20 jaar is €143 en voor 21+ is de prijs € 173

> INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS

Wanneer is deze cursus?

Do 7 maart
20:00
Voldoende
Omschrijving Theater intensief
Niveau Vervolg, Gevorderd
Periode 7 mrt. 2024 tot 23 mei 2024
Tijd 20:00 tot 22:00
Leeftijd 18 tot 30 jaar
Aantal lessen 10
Ruimte NV Theaterzaal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €143,00
Prijs per les €14,30

Waar is deze cursus?

Neem een kijkje

Theater intensief 18-30 jaar