Terug

Theaterproductie 50+

Heb je altijd al eens willen toneelspelen of ben je benieuwd hoe het is om als acteur op de vloer te staan? Dan is deze cursus de uitgelezen mogelijkheid om het uit te proberen. Ervaar in deze korte cursus hoe leuk het is om zelf te spelen!


Je gaat aan de slag met de basistechnieken van het spelen: improviseren, samenspelen, het trainen van stem, verbeelding, bewegingsvrijheid en tekst zegging.


Ieder op zijn eigen tempo en niveau. We vragen geen grote kunde of ervaring, wel een passie voor theater, inzet en enthousiasme. Je leert ontdekken dat theater een echte sociale teamsport is waarbij je even zonder grenzen in allerlei verschillende rollen mag duiken. Je speelt verschillende scènes en leert alle onderdelen die bij het spelen van toneel van belang zijn. En natuurlijk staat spelplezier voorop: na de eerste keer wil je geen les meer missen! 


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Basis spelvaardigheden
  • Bewustzijn van ruimtegebruik
  • Samenspel
  • Vergroten van zelfvertrouwen op de vloer 

Voor wie

  • Voor spelers vanaf 50 jaar met of zonder spelervaring die theater willen ontdekken of weer op willen pakken. 

Goed om te weten

  • De cursus wordt afgesloten met een korte presentatie in de vorm van een ‘open lesmoment’. 

Wanneer is deze cursus?

Geen programmering beschikbaar

Waar is deze cursus?

Neem een kijkje

Theaterproductie 50+