Terug

Karen Meijs

Docent schrijven

Het mooie van fantasie is dat je er weinig voor nodig hebt. Het begint met één woord, dan een zin en voor je het weet zit je in een onderzeeër, een boomhut of de Middeleeuwen. Tijdens een schrijfcursus helpt Karen je om je fantasie te gebruiken en te leren hoe je er een gedicht of verhaal maakt. Samen gaan jullie de slapende woorden wakker maken en van het schrijven een feestje maken.

Karen is sinds 2009 gecertificeerd Docent Creatief Schrijven en komt op allerlei plaatsen om les te geven, van botanische tuin tot zwembad. In haar cursussen krijg je zere-handen-van-het-schrijven-garantie en het kan zomaar gebeuren dat jullie de bibliotheek induiken of naar buiten gaan om inspiratie op te doen.

Misschien twijfel je of een schrijfcursus iets voor jou is. Je kunt eens een kijkje nemen in de Boekenclub voor Schrijvers, dan leren jullie elkaar al een beetje kennen.

Naast het geven van schrijfcursussen werkt Karen bij GGZ Ecademy. Daar helpt ze opleiders en docenten met het ontwikkelen en innoveren van scholing.

meer op de website van Karen

Cursussen van Karen Meijs