Terug

Karina Rombouts

Docent muziek

Karina studeerde af in 1990 aan het Rotterdams Conservatorium als docerend musicus Hammondorgel/PianoLM en Toegepaste Elektronica. Ze studeerde bij Skip van Rooij.

Vanaf 1991 is zij verbonden aan de Nieuwe Veste. Zij is docent keyboards (keyboard,synthesizer en pianoPop) en bandcoach. Ze geeft ook de cursus Keyboard, Kleur & Muziek. Naast gepassioneerd docent keyboards bij Nieuwe Veste is ze ook op het podium actief. Met collega Fluitist Jeroen Goossens vormt ze samen Sentime Muziek https://www.sentimemuziek.nl/.

Tevens is ze pianist van de Nieuwe Veste Big Band.

Ze is actief in het bedenken en verbeteren van nieuwe lesvormen, zoals de lesvorm Instrument & Band en het opstarten van het ToetsenEnsemble. En het mee organiseren van projectdagen zoals Piano/ToetsenDag en het geven van workshops.

Ook is ze actief in het aanbieden van podiumplaatsen aan leerlingen van Nieuwe Veste en daarbuiten, die ondersteund worden door Nieuwe Veste, zoals VestePop, Martha Flora huisconcerten, Amphia, Spanjaardsgat Festival, Belcrum Festival en het spelen in Bredase Harmonieorkesten en het Nieuwe Veste Hoornensemble.

Cursussen van Karina Rombouts