Leveranciers BOMEN

Bij BOMEN zoeken we naar de juiste leveranciers waarbij het maatschappelijke aspect hoog in het vaandel staat. En die de dingen net wat anders doen en waar een goed verhaal over te vertellen valt.


Hieronder een kleine selectie van onze leveranciers.

LocalTea

Niet de gebruikelijke theeleverancier die je bij veel collega's ziet, maar de eerste thee volledig gekweekt op Nederlandse bodem.


Jarenlang is gewerkt om de plantjes winterhard te krijgen, en dat is gelukt! We hebben een mooie selectie van de regionale thee uit Zundert. 

De Koekfabriek

Koekjes van de Koekfabriek zijn ambachtelijk, vers, overheerlijk en met liefde gemaakt door wel héél bijzondere koekenbakkers.


Ook bakt de Koekfabriek de meest sociale koekjes van Nederland. De koekjes worden namelijk gebakken door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is pas sociaal!

Het Klooster Breda

'Een begrip in Breda en omstreken.'


Als we iets niet zelf vers maken, dan moet het ook goed zijn en gemaakt worden met heel veel liefde! Het Klooster Breda maakt lekkere ambachtelijke appeltaarten, de taarten worden gemaakt in de bakkerij van het oude klooster.


Onder de leiding van Gera samen met een aantal dagbestedingsplekken voor mensen uit de zorg en reiintregererende werklozen word daar met veel passie gewerkt. Met de inkomsten uit bedrijvigheid wordt 12 mensen die dakloos zijn onderdak geboden, van waaruit zij zich weer een plek in de samenleving kunnen verwerven.