Klantenservice » Contact » Bereikbaarheid Nieuwe Veste

Bereikbaarheid Nieuwe Veste

Nieuwe Veste
Molenstraat 6, BredaMet het openbaar vervoer
Nieuwe Veste (Molenstraat, Breda) is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Breda ligt op loopafstand van onze hoofdlocatie in het centrum van Breda. In ongeveer tien minuten loop je vanaf de uitgang aan de centrumzijde van het NS Station door het park naar de ingang van ons gebouw.
Route: Willemstraat - Valkenbergpark - Annastraat - Molenstraat

Daarnaast rijden er diverse stads- en streekbussen door het centrum. De dichtsbijzijnde haltes voor Nieuwe Veste zijn Vlaszak, Centrum en Claudius Prinsenlaan.
Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie.


Met de fiets
Naast het Openbaar Vervoer is fietsen de beste manier om naar de binnenstad van Breda te komen, zeker als je in Breda of omgeving woont. Bij Nieuwe Veste kun je je fiets buiten parkeren tegen een van de vele fietsenrekken ('nietjes') of in een overdekte fietsenstalling. De dichtsbijzijnde fietsenstalling is de stalling aan de Oude Vest. Deze ligt op twee minuten lopen van de hoofdingang van Nieuwe Veste in de Molenstraat.

Kijk voor de openingstijden en voorzieningen op www.breda.nl/fietsenstalling-oude-vest


Met de auto
Kom je liever met de auto? Er zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden in de binnenstad van Breda. Je kunt je auto op straat of in een parkeergarage of parkeerterrein parkeren.
Op twee minuten lopen van de ingang van ons gebouw is een kiss+ride parkeerplaats waar twee auto's tegelijk kunnen staan. Hier mag je maximaal tien minuten staan om iemand af te zetten of op te halen van bijvoorbeeld een les of cursus. 

De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen, -garages en - terreinen zijn:
- Oude Vest
- Beyerd Vlaszak
- Chasseveld
- Chasseparking
- Parking Centrum Houtmarkt
- Mols parking

Let op: er gelden verschillende tarieven en openingstijden. Kijk op www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Breda//// voor actuele informatie.