Taal »

DIGI-TAALHUIS BREDA

Digi-taalhuis BredaWil je (beter) Nederlands leren? (Beter) Kunnen omgaan met een computer of laptop? Of leren internetten? Of ben je werkzoekend en wil je andere werkzoekenden ontmoeten?

Digi-Taalhuis Breda is dé plek in de stad waar alle inwoners van Breda terecht kunnen met vragen over het leren of verbeteren van Nederlands en het werken met computer, smartphone en internet.

Digi-taalhuis Breda heeft zelf aanbod, maar verwijst via het Inloopspreekuur ook door naar een passende Nederlandse taalles of (digitale) cursus van onze partners. Daarnaast hebben we bij Nieuwe Veste Bibliotheek Centrum, in de collectie een ruim aanbod aan boeken over het leren en oefenen van de Nederlandse taal en eenvoudig geschreven leesboeken.


Meer informatie over Digi-Taalhuis Breda

 

Kom langs op het inloopspreekuur bij het Digi-Taalhuis in Breda

Wil jij advies? Wij kunnen je helpen!
Kom langs op het Inloopspreekuur bij Nieuwe Veste bibliotheek centrum Molenstraat 6 in Breda.
Iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur.

Of kom langs tijdens onze Inloopspreekuren bij een Digi-Taalpunt in de wijk.

 

Digi-Taalhuis Breda gecertificeerd

Nieuwe Veste ontving, als coördinator van het Digi-Taalhuis Breda, een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal. Het CBCT keek onder meer naar het maatschappelijk effect en de toekomstbestendigheid van het Digi-Taalhuis. De auditor benoemde specifiek de voorbeeldrol van Digi-Taalhuis Breda voor collega taalhuizen. Het certificaat is vier jaar geldig.

 

Digi-Taalhuis Breda op Facebook

Digi-Taalhuis Breda zit ook op Facebook! Hier krijg je regelmatig nieuwe, actuele tips.