Craft community (16+)

Elke woensdagavond kun je in de Makerbase terecht om je creatieve skills te ontwikkelen. Samen met andere ‘crafters’ werk je aan je eigen project. Marjan van der Heijden, alias MissMantisMakes, helpt je op weg, maar je leert ook van andere deelnemers. 

Je kunt aan de slag met een naaimachine, lockmachine, punchmachine, laser, 3D printer en natuurlijk met je eigen handen. Wij zorgen voor diverse materialen en machines, maar neem gerust ook je eigen spullen mee.


De Craft Community heeft als doel om jezelf en elkaar te inspireren tot creatieve projecten met nieuwe technieken. We vinden het leuk als we je maakproces en eindresultaat mogen tonen op onze socials, om anderen te laten zien welke mogelijkheden de Makersbase biedt.

 

Tijden

Iedere woensdagavond van 19:00-22:00, met uitzondering van de schoolvakanties. 


Meedoen?

Vooraf inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen tijdens de Craft Community. Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt? Meld je dan aan voor onze Whatsapp-groep. 

Kosten? 

We hanteren het "pay what you want"-principe voor onze begeleiding en faciliteiten; je betaalt wat onze diensten je waard zijn. Voor de materiaalkosten gelden vaste tarieven. 

Vragen?

Heb je vragen over de Makersbase of hulp nodig bij een project? Mail dan naar makerscoach@nieuweveste.nl, of kom langs tijdens de open inloop. Daar helpen de makerscoaches je graag verder!