Impressie netwerkbijeenkomst aanbieders

De tweede live georganiseerde netwerkbijeenkomst voor aanbieders die plaatsvond op woensdag 7 februari 2024 bij Nieuwe Veste is een feit. Met 34 aanwezigen mogen we niet klagen over de opkomst in deze door griep geteisterde periode. Met twee gastsprekers, een koffietje en een borreltje... Daarna geïnspireerd naar huis.

De spits werd afgebeten door Anette de Ruiter, Algemeen directeur van de NUTS scholen. Zij heeft ons geïnformeerd over hoe visie en beleidsontwikkeling ten aanzien van kunst en cultuureducatie tot stand komt bij de scholen die vallen onder deze onderwijskoepel. Ook is toegelicht welke (ondersteunende) rol de educatiewijzer en de consulent spelen bij het vertalen van dit beleid naar passende activiteiten in het jaarprogramma.

Als tweede spreker heeft Inge Spaander van Dokhuis alle aanwezigen aan het denken gezet over persoonsvorming en cultuureducatie. Als tips stuurt ze ons onderstaande links toe, voor wie meer wil lezen over het onderwerp kan uit de voeten met onderstaande links. 

Persoonsvorming en cultuureducatie

Subjectwording-durf-jij-het-aan-over-subjectwording-in-de-onderwijspraktijk

Mochten er onderwerpen zijn die jullie als aanbieder graag aan de orde willen laten komen tijdens de jaarlijkse aanbieders bijeenkomst, laat het ons weten. Want we maken heel graag gebruik van jullie input om deze bijeenkomst samen met jullie vorm te geven. 

Bekijk de impressie van de bijeenkomst op 7 februari 2024 (video, opent in YouTube)
Kunst & Cultuur op School netwerkbijeenkomst aanbieders 7 februari 2024