Terug

Muziekweb Luister in de bibliotheek

Online luisteren naar meer dan 8 miljoen tracks!

MuziekwebLuister is een streaming muziekdienst voor de bezoekers van onze bibliotheek. Je kunt via deze weg luisteren naar de complete cd-collectie van Muziekweb. Je vindt er niet alleen de nieuwste releases maar je kunt ook kennis maken met nieuwe en/of onbekende muziekstijlen.


Origineel werk

Meer dan de helft van de tracks op Muziekwebluister bestaat uit werk dat je op andere streamingdiensten niet zult vinden. Denk daarbij aan lokale uitgaven en muziek dat in eigen beheer is uitgegeven. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, Nederlandstalige muziek, etc. Daarnaast biedt Muziekwebluister een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.


Alleen in de bibliotheek

Muziekwebluister is exclusief en gratis beschikbaar op een aantal publiekscomputers in de bibliotheek. De link is te vinden in onze databankenoverzicht. Bij een aantal PC's kun je luisteren door jouw eigen headset aan te sluiten.


Maak je gebruik van onze wifi? Open dan Muziekwebluister op jouw eigen laptop, telefoon of tablet en luister daarop naar jouw eigen gekozen muziek. Uiteraard wel graag via jouw eigen koptelefoon.

 

Muziekweb Luister