Tips bij het samenstellen van je jaarprogramma Kunst & Cultuur voor 2024-2025

Begin op tijd, want sommige programma's hebben een beperkte oplage.
Wie het eerst komt, eerst maalt! De onderstaande punten kunnen je helpen.

  • Eind maart is EWB open om het nieuwe aanbod alvast te bekijken, bestellen kan nog niet, maar je kunt je keuzes wel al maken en overleg plegen met je collega's. Dan kun je op 10 april 2024 al meteen de bestelling doen.
  • Maak gebruik van onze intermediairs (Luydgarde, Yvonne, Eileen, Lizet) om je te laten adviseren, je te helpen bij het maken van keuzes of bij het invoeren van je bestellingen. Dat kan eenvoudig per Teamsafspraak, mail of telefoon
  • Bespreek met je directeur de financiele mogelijkheden: wat mag je uitgeven dit jaar, wijs je directie op de actuele prijsverhoging en dus op het verhogen van je cultuurbudget, zijn er misschien nog extra potjes waar je gebruik van mag maken? 
  • Zorg dat je in je EWB omgeving de groepsgegevens hebt aangepast voor je gaat bestellen, vul op het budgetblad jullie beschikbare budgetten in, maak op je beleidstabblad een aantekening van je (bestel) plan met onderbouwing voor komend schooljaar.
  • Zorg dat je schoolgegevens op EWB kloppen. Zijn er wisselingen geweest van ICC'er of directeur, pas het aan bij je basisgegevens. De adressen die daarin opgenomen zijn ontvangen onze post.
  • Kom naar de Voorjaarsbijeenkomst op 10 april en laat je informeren. We verwachten van elke school tenminste één vertegenwoordiger. Maar kom met zo veel mogelijk collega's. Het wordt een inspirerende middag en het kan het draagvlak voor cultuur bij je team vergroten als ze hierin betrokken worden, Hier kun je ook aanbieders spreken om programma's op maat van jouw school te realiseren.