Terug

De Bredase Wandel 4-daagse: Expeditie Aqua Mundo!

Expeditie Aqua Mundo is de naam waaronder BredaWandelt ook dit jaar weer een vierdaagse thematische wandeltocht organiseert. Dit vierdaags wandelevenement vindt plaats van 26 t/m 29 juni aan het eind van de dag, en de finaledag op zaterdag 29 juni is overdag. Breda is bezig met verduurzaming en meer groen en water in en om de stad. Vandaar dat deze editie, in samenwerking met Gemeente Breda, in het teken staat van Water, Groen & Duurzaam, en gaan mensen al wandelend het veelvoud aan initiatieven in en om de stad Breda verkennen.


De deelnemers kiezen een uitdaging van 6, 9, 12 of 16 km. De routes gaan dwars door gebouwen heen, over het groene hart van de Baronie en langs de creatieve hotspots van de stad. Vele deuren gaan er open, want elke dag heeft weer zijn eigen karakter. Bedrijven, instanties en organisaties vertellen hun verhaal en laten de wandelaars hun groene, duurzame activiteiten zien.


Op zaterdag 29 juni vormt Nieuwe Veste ook een creatieve hotspot waar de vierdaagse langs zal trekken. De wandeltocht wordt deze dag vervolgens feestelijk afgesloten in de stad. 


Wandel mee met de Bredase Wandel 4-daagse

BredaPashouders kunnen gratis deelnemen aan de 4-daagse. De kosten voor de wandeling worden in dit geval van je BredaPas bijdrage afgehaald door Breda-Wandelt. Meld je aan door te bellen met 06 251 58 327 of stuur een mail naar contact@breda-wandelt.nl. Zorg dat je in de mail je volledige naam, je BredaPas- nummer, de gewenste afstand en tijdvak (6, 9, 12 of 16 kilometer) vermeldt en hoeveel tickets je wil bestellen. Kijk voor alle informatie op www.breda-wandelt.nl/expeditie.


  • Nieuwe Veste Centrum Breda
  • za 29 juni
  • €56
Koop tickets
  • Nieuwe Veste Centrum Breda
  • za 29 juni
  • €56
Koop tickets

BredaWandelt organiseert en verzorgt een scala van wandelingen in en om Breda. Doordeweeks op ochtenden en avonden, en ook in het weekend. Van kortere en langere stads- en natuurwandelingen, regelmatig met speciale thema’s en gidsen, tot uitgebreide verkenningen in het buitengebied. Deelnemers kiezen hun eigen ‘pakket’ uit het zeer uitgebreide aanbod. Voor bedrijven en organisaties verzorgt BredaWandelt speciale eenmalige wandel-uitjes of evenementen.


BredaWandelt laat bewoners zich toerist voelen in eigen stad. Dit wordt gedaan met een persoonlijke aanpak. "We verbinden mensen met elkaar en lokale ondernemers, initiatieven en organisaties in en om Breda. Hun verhalen delen we tijdens onze activiteiten en wandelingen. “Want wat weet je nu eigenlijk van je eigen stad?! Wij nemen je mee die drempel over en laten je elke keer weer een nieuwe ontdekking doen tijdens een van onze (wandel)activiteiten!"


Lees meer over BredaWandelt op de website