Even in het moment met een cursus dans

Van dansen krijg je energie. Je kunt lekker even ontspannen én het houdt je fit. In een groep ga je samen aan de slag en leer je van en met elkaar onder leiding van onze enthousiaste docenten. Dans is namelijk een echte teamsport waar iedereen welkom is. Dans bij Nieuwe Veste in Breda is er voor iedereen: voor ieder gender, van jong tot oud en voor elk lichaam. Kies voor onze cursussen modern, klassiek, waacking of breakdance.

Leer samen dansen met onze danscursussen in Breda

Bij Nieuwe Veste kies je uit een breed cursusaanbod. Zo volgen de allerkleinsten al Peuterdans en Kleuterdans. Voor kinderen en jongeren brengen we onze lessen daarna steeds een stapje verder, waarbij dansplezier, dansgevoel, zelf leren maken en samenwerking voorop staat. Heb je al danservaring? Dan zijn onze productiegroepen en gevorderde lessen waar je je techniek verder verbetert, zeker iets voor jou! De mogelijkheden zijn eindeloos! Twijfel je nog welke dansles bij je past? Met een van onze instapcursussen kun je rustig proberen of dansen iets voor je is. Het einde van het cursusjaar sluiten we af met een mooie eindvoorstelling.

 

Schrijf je eenvoudig online in 

Wil je starten met onze cursussen dans in Breda? Bekijk dan ons aanbod en schrijf je direct online in. Heb je vragen over een van onze cursussen? Neem dan gerust contact met ons op of loop langs bij onze ontvangstbalie aan de Molenstraat.  

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!