Terug

Moderne dans vervolg en gevorderd

Even je drukke werkweek helemaal vergeten? De focus op jezelf en lekker dansen, helemaal in de flow mét een pittige uitdaging. Heb je jarenlang gedanst en wil je weer beginnen? Samen met de groep genieten van je wekelijke dosis dans!


"Ik dans al jaren. Toen ik verhuisde naar Breda zocht ik een kwalitatief goede dansles en kwam ik uit bij deze moderne les voor gevorderden. Ik kijk iedere week uit naar de les. Even een moment waarbij je alles kan loslaten en samen met elkaar iets moois kan maken."

- Rebecca, 34 jaar

Je leert in deze cursus

  • Met lekkere en pittige oefeningen werken we aan coördinatie, kracht en dansgevoel. Andere belangrijke elementen van moderne dans zoals vloerwerk, flow en je eigen stijl zijn een vast onderdeel van de lessen.
  • We gaan dieper in op verschil in danskwaliteit en muzikaliteit. Hoe zet je je verbeelding in, en je performancekwaliteiten?
  • Samen met de docent zoom je in op wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen als danser, altijd vanuit dansplezier! 

Voor wie

  • De basistechniek zit er bij jou al ingesleten, want je hebt al aantal jaar ervaring (de stijl maakt niet uit). Wil je deze stijl een keer proberen, fit blijven en jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen dan is deze les iets voor jou.

Goed om te weten

  • Moderne dans is een hele fijne vrije dansstijl, waar je je gevoel in kwijt kan. We gebruiken vloerwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning. Iedereen, met elke lichaamsbouw kan zo zichzelf uitdrukken in dans, je leert je bewust worden van wat je lichaam kan en om jezelf vrij te voelen.
  • Onze lessen hebben meerdere presentaties in de vorm van kijklessen en optredens. We sluiten elk jaar af met een eindvoorstelling. Familie, vrienden en collega's kunnen dan komen kijken. Hou de website in de gaten voor leuke extra workshops en masterclasses.
  • Studentenkorting: Als student krijg je 25% korting op deze cursus op vertoon van je studentenpas. Vermeld ''student'' in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier en mail een kopie van je studentenpas naar leerlingenadministratie@nieuweveste.nl

Wanneer is deze cursus?

Di 5 september
20:00
Voldoende
Omschrijving Moderne dans vervolg en gevorderd
Niveau Vervolg, Gevorderd
Periode 5 sep. 2023 tot 18 jun. 2024
Tijd 20:00 tot 21:30
Leeftijd 18 tot 99 jaar
Aantal lessen 36
Ruimte Zaal 3 Stokvishal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €475,00
Prijs per les €13,19

Waar is deze cursus?

Neem een kijkje

Moderne dans vervolg en gevorderd