Ontdek jouw muzikale talent

Is het jouw grote droom om in een band te spelen? Houd je van samen zingen of wil je jouw favoriete instrument leren bespelen? Schrijf je dan in voor de muzieklessen en -cursussen van Nieuwe Veste in Breda! Onze muziekdocenten leren je jouw creativiteit en muzikale talent ontwikkelen. Van het creëren van je eigen beats tot aan het ontdekken van jouw instrument: bij Nieuwe Veste kies je uit een uitgebreid lesaanbod!

Met muziekles in Breda maak je laagdrempelig kennis met jouw instrument 

Bij Nieuwe Veste ontdek je laagdrempelig jouw muzikale talent. Tijdens een gratis proefles probeer je direct uit of een instrument bij je past. Je kunt ook kennismaken met een instrument aan de hand van een kort lespakket 10-lessen of een 5-uren-kaart. Je kunt dan rustig kijken of een instrument wel bij je past. Heb je zin in iets extra’s? Dan kies je voor een van onze PlusPakketten met meer verdieping of nóg meer tips en coaching. We bieden een breed les- en cursusaanbod aan voor allerlei verschillende leeftijdsgroepen. We vernieuwen en ontwikkelen onze cursussen daarbij voortdurend. Check daarom ons nieuwste aanbod hieronder!


Bekijk ons muziekaanbod en schrijf je eenvoudig online in

Wil je starten met een les of cursus? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een cursus uit die perfect bij je past! Je schrijft je eenvoudig in via ons online les- en cursusaanbod. Voor een proefles vul je ons aanvraagformulier in of loop je langs bij de ontvangstbalie van Nieuwe Veste in de Molenstraat in Breda.

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!