Terug

Nieuwe Veste Zomerkamp

Nieuwe Veste Zomerkamp is speciaal voor basisschoolkinderen vanaf 7 tot en met 12 jaar uit Breda eo.

Ook deze zomervakantie gaan we weer 4 dagen creatief aan de slag met muziek, dans, beeldend, multimedia, theater en spel!

​Elke dag starten we om 9:30 uur* en eindigen we om 15 uur.Je gaat in verschillende workshops o.l.v. vakdocenten veel ontdekken, samenwerken en je creatieve talenten ontwikkelen. De groepen zijn niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht is voor elk kind en de groepsindeling wordt zoveel mogelijk op leeftijd gemaakt.  We lunchen elke dag gezellig samen (met alle kinderen) en tijdens de lunchpauze is er tijd om buiten te spelen, een spelletje te doen of te chillen. Op de laatste dag werken we samen aan verschillende korte optredens voor je eigen ouders, broer(s) en/of zus(sen). Heb je eerder meegedaan aan het Zomerkamp? Vond je het ook zo leuk en wil je weer meedoen? Dat kan natuurlijk én de workshops zijn altijd weer nieuw en anders. 


"Ik vond het leuk dat elke dag weer een verrassing was en dat we de kunstwerken mee naar huis mochten nemen."

"Ik vond het drummen het leukst, met het optreden voor de ouders."

"Ik vond het heel gezellig en heb nieuwe vrienden gemaakt." 


> Schrijf je hier in voor het zomerkamp


Is het om financiële redenen niet mogelijk om deel te nemen aan het Zomerkamp? Neem dan contact op met Jeugdfonds Cultuur.

Je leert in deze cursus

 • thematisch werken
 • jouw creativiteit en talent ontdekken
 • vaardigheden en technieken leren van muziek, theater, dans en beeldend
 • samenwerken en samenspelen
 • plezier beleven
 • presenteren voor publiek


 

Voor wie

 • Welk niveau moet ik hebben? We gaan er vanuit dat je creatief bent en vooral heel veel zin hebt om 4 dagen mee te doen aan alle workshops.
 • Is het Zomerkamp ook leuk voor jongens? Jazeker! We zorgen voor een heel divers programma (bijv. rap, toneelspelen, percussie enz.) en voorgaande jaren hadden we een goede mix van jongens en meisjes!
 • Wat als ik extra hulp nodig heb? We gaan ervanuit dat alle kinderen zelfstandig zijn, vandaar de minimum leeftijd van 7 jaar of als je nog 7 moet worden gaan we er vanuit dat je minimaal in groep 3 gedaan hebt voor aanvang van het Zomerkamp. Heb je een allergie of ziekte of iets anders waar we rekening mee moeten houden, laat het ons dan weten. Verder is er extra ondersteuning vanuit Kober. Daarmee is er altijd een extra (rustige) plek waar je terecht kunt en ons super leuke gezellige team zal je goed begeleiden in alle workshops. De tijd vliegt om!

 

Goed om te weten

 • Waar vindt het Zomerkamp plaats? Het zomerkamp vindt plaats op locatie Nieuwe Veste Centrum.
 • Kan ik ook minder dagen meedoen? Je schrijft je in en betaalt voor vier dagen. Ons programma is zo gemaakt dat er een opbouw in zit, en veel afwisseling in de diverse workshops. Je kunt je NIET inschrijven voor maar een of twee dagen.
 • Wat breng ik zelf mee? Neem iedere dag je eigen lunchpakket en een drinkfles mee en zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt die vies mag worden! Van ons krijg je in de ochtendpauze fruit aangeboden.
 • Zijn er ook BSO mogelijkheden voor als ouders moeten werken? Het Zomerkamp is in samenwerking met Kober Vestetuin. Een medewerker is alle dagen aanwezig, vanaf 08:30 tot 15:00 uur. * Dus kinderen van ouders die werken kunnen al vanaf 8:30 uur gebracht worden.
 • Hoeveel kinderen doen er mee? We hebben dit jaar plek voor 60 kinderen. Vol = vol
 • Kan ik samen met mijn broer/zus/vriend/vriendin meedoen? Jazeker. En als je ongeveer even oud bent zorgen we ervoor dat je samen in een groep zit.
 • Mogen mijn ouders komen kijken? Ouders zijn welkom bij brengen en ophalen en op donderdagmiddag worden ze uitgenodigd om naar het korte optreden te komen kijken als afsluiting van het Zomerkamp!
 • En verder? Na inschrijving en voor de start van het Zomerkamp ontvang je nog meer praktische info.

Bekijk onder aan deze pagina de veelgestelde vragen over het zomerkamp.

Wanneer is deze cursus?

Ma 12 augustus
09:30
Voldoende
Omschrijving Nieuwe Veste Zomerkamp
Niveau Beginner, Vervolg
Periode 12 aug. 2024 tot 15 aug. 2024
Tijd 09:30 tot 15:00
Leeftijd 7 tot 12 jaar
Aantal lessen 4
Ruimte NV Theaterzaal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €157,00
Prijs per les €39,25

Waar is deze cursus?

Neem een kijkje

Nieuwe Veste Zomerkamp

Veelgestelde vragen

Hoeveel kinderen doen er mee aan het zomerkamp?

We hebben dit jaar plek voor 60 kinderen. Vol = vol

Is het Nieuwe Veste Zomerkamp ook leuk voor jongens?

Jazeker! We zorgen voor een heel divers programma (bijv. rap, toneelspelen, percussie enz.) en voorgaande jaren hadden we een goede mix van jongens en meisjes!

Kan ik ook minder dagen meedoen met het Nieuwe Veste Zomerkamp?

Je schrijft je in en betaalt voor vier dagen. Ons programma is zo gemaakt dat er een opbouw in zit, en veel afwisseling in de diverse workshops. Je kunt je niet inschrijven voor maar een of enkele dagen. 

Kan ik samen met mijn broer/zus/vriend/vriendin meedoen aan het zomerkamp?

Jazeker. En als je ongeveer even oud bent zorgen we ervoor dat je samen in een groep zit.

Waar vindt het Nieuwe Veste Zomerkamp plaats?

Het zomerkamp vindt plaats op locatie Nieuwe Veste Centrum.

Wat breng ik zelf mee naar het Nieuwe Veste Zomerkamp?

Neem iedere dag je eigen lunchpakket en een drinkfles mee en zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt die vies mag worden! Van ons krijg je in de ochtendpauze fruit aangeboden.