Makersbase » Contact

Contact

Helaas is de Makersbase gesloten zolang de lockdown dat vereist.
We zetten onze activiteiten online voort!


Tijdens de openingsuren van de Makersbase kun je altijd binnenlopen om te werken aan jouw project; te leren of anderen te inspireren!
Vooraf een machine reserveren of een andere vraag? Loop binnen of bel/app tijdens de openingstijden naar: 06-25733655. De aanwezige Makerscoach op dat moment staat je graag te woord.
Mailen kan naar makerscoach@nieuweveste.nl.


Makerscoaches

Bij wie kun je het beste met jouw vraag terecht? De Makerscoaches weten van alles wat, maar hebben ook hun eigen specialiteiten. Ze zijn wisselend aanwezig. Mocht je een specifieke vraag hebben, kun je binnenlopen, even bellen óf mailen. Hieronder stellen zij zich aan je voor.Naam: Sjoerd

Leeftijd: 30 jaar
Vakgebied: Robots, lasersnijder, 3D print, Microbit, Media
Quote: Keep on dreaming!
“Hallo! Mijn naam is Sjoerd. Ik hou me graag bezig met de Makersbase robots. Ook help ik je graag op weg met de lasersnijder, de 3D printers of programmeren! Verder weet ik veel van film, fotografie, stopmotion (animatiefilm) en Green Screen film.

Naam: Edd

Leeftijd: 61 jaar
Vakgebied: Machines, grafisch ontwerp
Quote: If you can hold it, you can scan it!
“Hoi, ik ben Edd! Ik weet alles van de machines in de Makersbase zoals de laser, 3D printers en de stickersnijder. Ook weet ik veel van grafisch ontwerp.
Naam: Thijs

Leeftijd: 19 jaar
Vakgebied: Programmeren, 3D printen, solderen
Quote: CYBER, CYBER, CYBER!
"Heyy! Mijn naam is Thijs. Je kunt mij alles vragen over programmeren en hacken. Ook weet ik van alles over 3D printen (niet over 2D printen trouwens!) en solderen.
Kom langs op zaterdag, dan ben ik meestal aan het hacken in de Makersbase!
Naam: Daimler

Leeftijd: 17 jaar
Vakgebied: Experimenteren
Quote: Maakt niet uit komt wel goed!
“Hey, ik ben Daimler! Ik ben veelal aan het experimenteren in de Makersbase (zonder hierbij dingen op te blazen). Heb je een idee zoals koekjes laseren of dingen vast solderen dan kun je mij meestal na 3 uur vinden in de Makersbase. Ook heb ik kennis over het Adobe pakket, waaronder Illustrator en Photoshop.


Naam: Karlijn


Leeftijd: 40 jaar
Vakgebied: Educatie
Quote: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!
“Hallo, mijn naam is Karlijn! Als jouw klas/groep een workshop wil volgen binnen de Makersbase ben ik je aanspreekpunt. Ik ben aanwezig in Nieuwe Veste op dinsdag, donderdag en vrijdag! Maar je kunt ook altijd mailen of bellen: k.muller@nieuweveste.nl / 06-12999726