Makersbase » Contact

Contact

Vooraf een machine reserveren of een andere vraag? Neem contact met de makerscoaches via 06-25733655 of makerscoach@nieuweveste.nl.
 

Makerscoaches

Bij wie kun je het beste met jouw vraag terecht? De Makerscoaches weten van alles wat, maar hebben ook hun eigen specialiteiten. Ze zijn wisselend aanwezig. Mocht je een specifieke vraag hebben, kun je vooraf even bellen óf mailen. Hieronder stellen zij zich aan je voor.
 

Naam: Sven
Bouwjaar: 1982
Vakgebied: 3D printen, lasersnijden, (live)streamen, stickersnijder en nog veel meer...
Quote: 'Als je weet hoe het werkt, dan kun je er in denken.'

Hoi hoi, ik ben Sven, één van de Makerscoaches. Ik leg je graag alles uit over de machines in de Makersbase, maar ga ook graag met je op ontdekkingstocht wanneer je lastige vragen hebt. Mijn favoriete onderdeel is de techcommunity op donderdagavond. Daar bespreken we alles wat technisch is en houden we elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Naam: Sjoerd
Bouwjaar: 1987
Vakgebied: Robots, lasersnijder, 3D print, Microbit, Media
Quote: 'Maak het onmogelijke tóch mogelijk!'

Hoi, ik ben Sjoerd, één van de Makerscoaches in de Makersbase. Wat ik tof vind aan deze plek, is dat hier allerlei technieken en materialen samenkomen, waardoor er nieuwe dingen ontstaan. Het is altijd een verrassing met wat voor projecten bezoekers binnenkomen en we kunnen veel kanten op. Ik heb een achtergrond in techniek en media en ben ook buiten de Makersbase graag creatief bezig of aan het klussen. Hopelijk zie ik je snel in de Makersbase, online of tijdens een workshop, dan kunnen we samen sparren en mooie dingen maken!

Naam: Kim
Bouwjaar: 1983
Vakgebied: Educatie, mediawijsheid, creativiteit, visueel programmeren
Quote: 'De beste manier om iets te leren, is er les in te geven.'

Ik ben Kim en ik houd erg van nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Bij de Makersbase zit ik daarvoor helemaal goed. Het leukste in de Makersbase vind ik de Micro:bit, omdat je hier van alles mee kunt bouwen. Ik ben goed in vakoverstijgend en probleemoplossend denken en denk graag mee met jouw projecten!


Naam: Marjan van der Heijden
Bouwjaar: 1992
Vakgebied: Kunstenaar met een specialisatie is animatie film en textiele vormgeving.
Quote: ‘Een mislukt experiment bestaat niet'

‘Hoi hoi! Ik ben Marjan en begeleid de wekelijkse craft community. Ik help je graag mee met het realiseren van jouw project en denk graag mee over de uitwerking. Wil je graag handwerken, maar weet je niet zo goed wat? Dat maakt niet uit! Ik heb idee en materialen genoeg om jou te inspireren.Naam: Edd
Bouwjaar: 1957 
Vakgebied: Apparatuur, 3D ontwerp, Adobe Illustrator
Quote: 'If you can hold it, you can scan it!'

Hoi, ik ben Edd! Ik weet veel van de apparatuur in de Makersbase. Je kunt mij ook van alles vragen over de laser, 3D printen met filament en resin, stickersnijders, 3D scannen,  Fusion 360, mallen maken, gieten en glasetsen.Naam: Youri
Bouwjaar: 1997
Vakgebied: Media, hardware, software, vormgeving, audio, editen.
Quote: 'Het is geen einde van de wereld'

Hallo, ik ben Youri. De stagiair vanuit de opleiding communicatie en multimedia design. Ik ben hier samen met jou om alles te leren wat de makersbase te bieden heeft. Ik weet al wel van alles een beetje, maar nog niet alles. Het is heel vet om te zien wat er allemaal gemaakt kan worden en wat er mogelijk is met het apparatuur wat wij hebben staan.


Naam: Karlijn
Bouwjaar: 1980
Vakgebied: Media, kunst, educatie en enthousiast crafter (mn textiel) 
Quote: 'Maak 't mee in de Makersbase!'

Hallo, mijn naam is Karlijn en ik ben programmamaker van de Makersbase. Als jouw klas/groep een workshop wil volgen binnen de Makersbase ben ik je aanspreekpunt. Ik ben bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag, via k.muller@nieuweveste.nl of 06-12999726.


Naam: Wendy
Bouwjaar: 1977
Vakgebied: Educatie
Quote: 'Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets' (maauwmuur Tilburg kunstwerk Miranda Poel)

Hallo, ik ben Wendy en projectleider van de Makersbase. Samen zorgen we voor een plek waar iedereen aan de slag kan met zijn of haar project.
Ben je een bedrijf(je) of instelling, heb je een idee en denk je dat we samen tot een heel goed plan kunnen komen? Bel of mail w.goossens@nieuweveste.nl of 06 51966876