Muziek


Muziek verkennen

Je kunt al jong met muziek beginnen! We hebben al cursussen voor kinderen vanaf 9 maanden. Samen met hun ouders leren zij genieten van muziek. Kinderen vanaf 4 jaar leren we spelenderwijs alles over ritme en melodie, zo ontwikkelen ze hun muzikaal gevoel. Vanaf 6 jaar kunnen ze kennismaken met allerlei verschillende soorten instrumenten, zodat ze kunnen uitproberen welk instrument het beste bij hun past. Vanaf gemiddeld 8 jaar kun je starten met instrument lessen, al kent elk instrument zijn eigen beginnersleeftijd. Bij sommige instrumenten kun je ook jonger beginnen. Kijk daarvoor bij Jonge Starters. Je leert je instrument bespelen en je leert er jouw muziek mee maken.

Op het podium
Er is meer dan alleen les! Er zijn het hele jaar door momenten om van je te laten horen. Binnen Nieuwe Veste, maar ook op andere plaatsen, in de stad en daarbuiten, zorgen we voor podia om je talenten te kunnen laten horen.

5-urenkaart en coaching
Heb je behoefte aan coaching of bijscholing, individueel of in een groep, of heb je niet veel tijd? Maak dan gebruik van de 5-urenkaart en kijk ook eens rond in ons aanbod van kortere cursussen. Bijvoorbeeld op het gebied van improvisatie, presentatie, theorie en uitvoeringstechniek.

Begeleiden van talenten
Voor de meer getalenteerde leerlingen heeft Nieuwe Veste het ‘Bijzonder Traject’ ontwikkeld. Een speciaal pakket met lessen, verdieping en concerten. Ben je hierin geïnteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie en spreek hierover met je docent. 

Nieuw Aanbod
Nieuwe Veste werkt voortdurend aan de ontwikkeling van haar lessen en cursussen. We hebben nog veel interessant aanbod voor jou klaarstaan. Zoals nieuwe mogelijkheden om samen te spelen en te zingen, bands, coaching, opfriscursussen, kort en langer durend. Check daarom de komende weken regelmatig onze website!

Overzicht aanbod Muziek   Uitschrijven Muziek   Samen Muziek Maken