Terug

Stadspodium presenteert festival “Dit Gaat Over Jou!”

Voor de hobbyist, de amateur, de professional, de deeltijdkunstenaar en de outsider. Voor wie creatieve dingen maakt en doet; samen met anderen of alleen. In een vereniging of groepje of op de zolderkamer. De muzikant, de kunstenaar, de modemaker, het koor, de hiphopper, de dichter, theatermaker, de danser, schrijver, rapper, de DJ, het harmonieorkest, de producer, breakdancer, ballerina, artiest, de knutselaar, de kunstschilder, de filmer en de vlogger.

   

Op zondag 2 juni vindt festival “Dit Gaat Over Jou!” plaats in Nieuwe Veste. Dit evenement is voor de Bredase (amateur)kunst & cultuur. Voor de creatieve makers, doeners en denkers. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe ideeën en op zoek is naar verandering.

Laat je verrassen door live-optredens, doe kennis op tijdens de workshops, geniet van de verhalen van professionals en ervaringsdeskundigen, laat je inspireren door effectief gebruik van sociale media, ontmoet andere makers en verrijk je netwerk met nieuwe creatieve vrienden. Tijdens het festival hebben we een bomvol programma met masterclasses, een pitch-podium, clinics, inloop-atelier, cultuurmarkt, een praatcafé en meer!

Kom uit je atelier, kom van je zolderkamer af. Bel je leden van de vereniging of stichting. Kom alleen of neem je vrienden mee en je buren. Mobiliseer je popband of dansgroep. App je theatergezelschap; Kom naar “Dit Gaat Over Jou!”. Dit festival zorgt ervoor dat je nóg meer zin krijgt om samen creatief te maken, te doen en te denken.

Ontdek het programma

Laat je verrassen door de live-optredens, doe kennis op tijdens de workshops, geniet van de verhalen van professionals en ervaringsdeskundigen, laat je inspireren door effectief gebruik van sociale media, ontmoet andere makers en verrijk je netwerk met nieuwe creatieve vrienden.

Win jij de prijs van het Pitch-Podium?

Festival “Dit Gaat Over Jou!” heeft ook een pitch podium. Pitch jouw aankomende project of creatief idee. Wil je alleen of met anderen een project starten of iets leuks opzetten? Wil je eigenlijk iets met co-creatie of je eigen ideeën verder ontwikkelen? Heb je een goed idee maar je hebt nog ondersteuning nodig om het uit te voeren?

Kom dan naar het Pitch-Podium tijdens festival “Dit Gaat Over Jou!” Pitch jouw/jullie idee en strijd mee om de prijzen. Pitchtijd: maximaal 5 minuten.

We geven 2 prijzen weg: 

  • Leeftijd t/m 21 jaar: beste pitch: €1500,-. 
  • Leeftijd vanaf 22 jaar: beste pitch: €1500,-. 

Het publiek kiest: wie de meest stemmen van het publiek heeft krijgt de prijs. Het publiek brengt met het stemformulier hun stemmen uit in de stembus. Bekendmaking: diezelfde dag na afloop van het Pitchpodium.

Meld je aan via l.van.lieshout@nieuweveste.nl.

Over het festival

We willen met “Dit Gaat Over Jou!” de Bredase creatieve makers inspireren en aanmoedigen. Hoe kunnen we beter zichtbaar zijn? Hoe kunnen we slim samenwerken? Hoe komen we tot vernieuwing en inspiratie? Hoe kunnen we ons beter laten zien als groep, vereniging of individu? Hoe bereiken we ons publiek? Hoe bereiken we effectief impact en komen we van idee naar uitvoering?

Stadspodium stimuleert samenwerking tussen jongeren en volwassenen, tussen verschillende disciplines en samenwerking van amateurs met professionals.