Theaterles in Breda voor iedereen

Heb je altijd al in de huid van een personage willen kruipen? Vind je het leuk om voor een publiek te staan? Of wil je dit juist eens proberen? Houd je ervan om in een team te spelen? Om samen te lachen, elkaar aan het denken te zetten en van elkaar te leren? Dan is theater echt iets voor jou! Bij Nieuwe Veste in Breda kies je uit een uitgebreid aanbod aan theater- en acteerlessen. Onze enthousiaste docenten leren je hoe je acteert, presenteert, improviseert en nog veel meer. Wie weet schitter je binnenkort wel op het podium!  

Theater is een echte teamsport

Bij Nieuwe Veste in Breda kies je uit een breed aanbod theatercursussen. Voor iedereen is er wat te vinden: jong en oud, beginnend of gevorderd. Je kunt bijvoorbeeld rustig ontdekken of theater bij je past of je gaat juist aan de slag om jouw spel te verbeteren. Zo kies je altijd een cursus die perfect bij je past! Met theater kies je voor een echte teamsport: je speelt samen en leert met en van elkaar. Je gaat in een groep aan de slag met bijvoorbeeld improvisatie of een eigen theaterproductie. Onder begeleiding van onze enthousiaste docenten leer je hoe je acteert en hoe je jezelf presenteert. Zo ontdek je snel hoe bijzonder theater is! 


Kies jouw theatercursus uit en schrijf je eenvoudig in 

Wil je ontdekken of theater bij je past? Of heb je al een paar jaar ervaring en wil je aan de slag gaan bij een van onze productiegroepen? Bekijk ons cursusaanbod en schrijf je in! Er zijn korte en lange cursussen, voor beginners en gevorderden. Neem als je vragen hebt, gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.   

Open dag en proeflesweek

Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!