Terug

10 Weken kennismaken met een instrument

Een instrument of zangles uitproberen? Leren improviseren of even je techniek opfrissen? Met 10 individuele lessen van 20 minuten kan het allemaal. Wil jij of je kind ontzettend graag een muziekinstrument spelen of gaan zingen, maar wil je je nog niet meteen voor een jaar vastleggen? Dan is deze korte kennismaking echt iets voor jou! Zo kun je uitproberen of de les bij je past en daarna beslissen om in te schrijven voor een langere periode. Misschien wil je juist nog een ander instrument uitproberen, dat kan ook.

Hoe werkt het?

Wil je inschrijven voor 10 weken kennismaken, ga dan naar de les (instrument of zang) van jouw keuze en vink bij je inschrijving de lesvorm 10 weken kennismaken in. In het opmerkingenveld kun je dan overige wensen zoals leren improviseren toevoegen. Na je inschrijving neemt één van onze docenten contact met je op voor een lesafspraak. Deze lessen kun je per instrument 1 keer afnemen en zijn bedoeld als korte kennismaking voor beginners.

Speel je al een tijdje, dan kun je de 10 weken kennismaken ook gebruiken om bijvoorbeeld te leren improviseren of om je techniek op te frissen. Neem dan even contact op met leerlingenadministratie@nieuweveste.nl.

Wil je op jouw instrument verschillende keren een korte periode les krijgen? Kies dan bij de lesvormen voor de 5 urenkaart. Voor geïnteresseerden met en zonder speelervaring. 

Bekijk de muzieklessen