Nieuws »  Podcastworkshop voor 60-plussers van Radio Kras

Podcastworkshop voor 60-plussers van Radio Kras

Gepubliceerd: 24-11-2021
Kras PodcastHoe maak je een podcast?
Altijd zelf al een podcast willen maken? Podcastmakers Michiel van de Weerthof & Jozien Wijkhuijs leren je in 4 lessen hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je eigen podcast. Van idee-ontwikkeling en scripten tot meer technische details zoals opname, sound design en monteren. Het is een basiscursus, dus je leert de beginstappen waarna je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Voor wie?
Onze Podcastworkshop is speciaal bedoeld voor de Radio Kras doelgroep, 60+ers. Deze workshop is ook bedoeld voor oriënterende (podcast)makers, geïnteresseerden en/of (fanatieke) luisteraars. Aan het einde van de workshop heb je een helder beeld van wat een podcast is, wat je ermee kan en hoe je de eerste meters maakt.

Tijdens de workshop tonen we aan de hand van bestaande podcasts en de know how van Michiel & Jozien hoe het podcast-maakproces er uitziet. Deze workshop is vooral interessant voor deelnemers die meer willen weten over podcast en overwegen om zelf een podcast te starten.

Hoe werkt het?
Schrijf je snel in, want vol = vol.
De workshop duurt 4 x 3 uur en kost € 60,50. Gebruik lesmateriaal en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen tevens het boekje: Kleine podcast voor dummies.
Het 2e seizoen van Radio Kras is o.a. te beluisteren op www.radiokras.nl, Spotify en Apple music.

Data en locatie Breda:Radio Kras
Nieuwe Veste - Molenstraat 6, 4811 GS
Maandag 17, 24 en 31 januari en 7 februari van 11.00 tot 14.00 uur inclusief pauze

Voor info en aanmeldingen mail naar: contact@radiokras.nl 

Radio Kras is een productie van Soundtreks | Weerthof & Pagée & Stichting Watershed
www.radiokras.nl | www.soundtreks.nl | www.stichtingwatershed.nl
Podcast docenten: Jozien Wijkhuijs  & Michiel van de Weerthof

Met dank aan: Nieuwe Veste, Park Zuiderhout, Fonds Cultuurparticipatie, RCOAK, Prins Bernhard Cultuurfonds, Dela cultuur fonds, Pop Up Fonds 's-Hertogenbosch, Cultuurfonds Eindhoven, Vitalis en Breda.nu